Error during upvote

I am receiving the following error when trying to do a single upvote. I have tried reloading my cookies.

=============================11/4/2021 12:05:48 PM
account data loaded successfully
=============================11/4/2021 12:05:48 PM
cookies loaded successfully
=============================11/4/2021 12:05:48 PM
token got
=============================11/4/2021 12:05:48 PM
stop - something si wrong
report to ADMIN ASAP

Comments

  • @bandit239 said:
    I am receiving the following error when trying to do a single upvote. I have tried reloading my cookies.

    =============================11/4/2021 12:05:48 PM
    account data loaded successfully
    =============================11/4/2021 12:05:48 PM
    cookies loaded successfully
    =============================11/4/2021 12:05:48 PM
    token got
    =============================11/4/2021 12:05:48 PM
    stop - something si wrong
    report to ADMIN ASAP

    Did you follow the tutorial i sent you in private chat here?
    If you tried your issue would be gone.

    You just need to generate cookies first before doing any action!
    The log says cookies loaded but it did not get the ID it should have.

    What proxy are you using?

  • ( update ) tested the function right now and it is okay as before.

  • Yes I followed the tutorial and actually even tried without a proxy just on 1 account. Below is what I receive when I generate cookies according to the video

    =============================11/5/2021 6:58:12 AM
    200 - https://www.reddit.com/login/
    =============================11/5/2021 6:58:12 AM
    Got the ui page
    =============================11/5/2021 6:58:12 AM
    Got ID = 99e2893e55e751a4093f0a693cc36378122a3a6f
    =============================11/5/2021 6:58:13 AM
    LOGIN SUCCESS!! - now do other tasks
    =============================11/5/2021 6:58:13 AM
    cookies updated 5

    afterwards, I use upvote wizard input single URL and click upvote with 1 account checked. Below is what I receive

    =============================11/5/2021 6:58:32 AM
    account data loaded successfully
    =============================11/5/2021 6:58:32 AM
    cookies loaded successfully
    =============================11/5/2021 6:58:32 AM
    token got
    =============================11/5/2021 6:58:32 AM
    stop - something si wrong
    report to ADMIN ASAP

    The proxy that I have is stormproxies back connect rotating proxy. I've tried their main gateway, 3 minute gateways, and 15min gateways. Also tried direct with one account and no proxy as well as behind a private internet access vpn. Proxies were tried by putting into the software and directly on my computer to see if there was any difference.

    I will also say that the update now comes up every time I open it and wants to to download the same version. Keep me posted with any ideas or recommendations on proxies if that is the problem.

  • @Tasker18Admin said:
    ( update ) tested the function right now and it is okay as before.

  • edited November 5

    I'm now receiving an error system.indexoutofrangeexception. index was outside the bounds of the array.
    at ?(dhyhgN41/./)/UX;0Ph w6:.)(

  • @bandit239 said:
    I'm now receiving an error system.indexoutofrangeexception. index was outside the bounds of the array.
    at ?(dhyhgN41/./)/UX;0Ph w6:.)(

    And What are you doing please?

    In order to fix any issues we must go through the process of finding as many info as we need.
    Please have a look here https://tasker18.com/support/index.php?p=/discussion/11/please-note-before-submitting-bug-error-report#latest and respond accordingly.

    That error should not happen to a working copy of the program. :)

Sign In or Register to comment.