Upvoting service and others wont work

I am not exactly sure, It was working fine until recently.

I had proxies that expired and added new ones and since then its not working. I trying those proxies and they are working fine.
Also the time delay is not working also, as bots wont wait 30sec delay to upvote.

Please let me know where I can share all detailed privately.

Comments

  • Issue 1 : Please send me logs - details here https://tasker18.com/support/index.php?p=/discussion/74/how-to-submit-logs-manually/p1?new=1

    Issue 2 : Do you mean the delay after each upvote is not working? Are you doing it from file path or single post upvote? Can you confirm that you are doing POST upvote?

    If you want to send private data - you can send me here through PM. :)

    Regards,
    AD

  • Hello could you please check PM?

  • @FnaticMer said:
    Hello could you please check PM?

    I have checked your issue and here the issues are attached with explanation -

    1. =============================5/19/2021 5:45:24 PM
      cookies loaded successfullySystem.UriFormatException: Invalid URI: Invalid port specified.
      at System.Uri.CreateThis(String uri, Boolean dontEscape, UriKind uriKind)

    --- means your proxy assignment was incorrect and the PORT was not correctly SET.

    1. =============================5/19/2021 5:45:26 PM
      cookies loaded successfullySystem.Net.WebException: The remote server returned an error: (407) Proxy Authentication Required.

    ---- probably you are using USER/PASS auth proxy where you have set the USER/PASS in a wrong way.

    Correct format is here : https://tasker18.com/support/index.php?p=/discussion/6/how-to-use-proxy-with-ip-user-pass-authentication

    1. Same as 1
    2. Same as 1

    Please correct the proxy formt and try generate cookies then do action ( any type ). You will not see further issues.

    Regards,
    AD

  • Hello,could you check your PM please?

  • @FnaticMer said:
    Hello,could you check your PM please?

    I have checked PM but i saw you did not follow the instructions correctly.
    IF you have read correctly https://tasker18.com/support/index.php?p=/discussion/6/how-to-use-proxy-with-ip-user-pass-authentication you would have solved your issue.

    The program supports proxy format
    IP:PORT|User|Pass

    Where you are doing
    IP:PORT:User:Pass

    So, the issue you are facing. Could you please fix it and try?

    Regards,
    AD

  • Check PM again please thanks.

  • @FnaticMer said:
    Check PM again please thanks.

    Checked and responded :)

  • Replied again, if you have time for livechat or anything, I would need to fix this problem asap.

  • @FnaticMer said:
    Replied again, if you have time for livechat or anything, I would need to fix this problem asap.

    App support is given through support community - here. As you can see almost every new thread gets responded within 8-24 hours.

    System.Net.WebException: The remote server returned an error: (403) Forbidden.
    at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse(

    This is your issue from log and that means YOUR ACCOUNT do not have sufficient permission in order to upvote certain post URL.

    Either the post holder subreddit requires joining or your account is shadow banned.
    If your issue is normal then you'd not see this forbidden error.

    Regards,
    AD

  • Dear could you check PM again.

  • @FnaticMer said:
    Dear could you check PM again.

    Just checked and here is the latest log ( partial )

    System.Net.WebException: The remote server returned an error: (403) Forbidden.
    at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
    at LibReddit.Reddit.‍‭‌‬‭‏‍‎‌‍‌‭‬‎‍‎‎‫‎‬‎‏(WebRequest )
    at LibReddit.Reddit.POSTResponse(String url, String Ref

    You are still forbidden. Your account do not have permission to vote that post.
    Can you check your account please?

    Try to login in a browser
    go to the post in browser and do upvote and see how it is being treated?

    IF you do - you will see the actual issue :)

  • edited May 26

    Cheked all accounts via suspned check and they seem fine

    ZGhMRUxmWVpYN3o3OHg3b3BfUElKeGUyUFc1Um5PcHQ3TDczV0lvTDZ2aU1URVNmNFl1OTBHLWpwMWNSWGMyWTBEN1NLVUtldjB0TjdBUHVmbkw0cUNTMEhMYzNuck9jQ3lubGJQNGJkNTRoQUFpS0U
    =============================5/25/2021 12:17:36 PM
    Detected Suspended Checker Process
    =============================5/25/2021 12:17:36 PM
    For username =
    =============================5/25/2021 12:17:36 PM
    Reload The Accounts in Accounts Tab

  • @FnaticMer said:
    Cheked all accounts via suspned check and they seem fine

    ZGhMRUxmWVpYN3o3OHg3b3BfUElKeGUyUFc1Um5PcHQ3TDczV0lvTDZ2aU1URVNmNFl1OTBHLWpwMWNSWGMyWTBEN1NLVUtldjB0TjdBUHVmbkw0cUNTMEhMYzNuck9jQ3lubGJQNGJkNTRoQUFpS0U
    =============================5/25/2021 12:17:36 PM
    Detected Suspended Checker Process
    =============================5/25/2021 12:17:36 PM
    For username =
    =============================5/25/2021 12:17:36 PM
    Reload The Accounts in Accounts Tab

    The program can not find the username. The log should be something like this - >

    pjlbdnampbdifqgnjr.0.1622003151777.Z0FBQUFBQmdyYzNQaWc5aHJVNkFOVDZGQ2ZteGZraFRwNzZSX3J1X3p0YXhEVGc1UDdrMGxCSDFvZkVCdzRYRXFmWkRHcTM1eEp2MXpnQVZHMkp0STVmY0hEbHY0SUtnRXpnMGtUdlV1ZnBlT0ZJYmoyamo5a1RxYjVld1hIOFdEYkNTWkNQcFpBMV8
    =============================5/25/2021 9:25:52 PM
    Detected Suspended Checker Process
    =============================5/25/2021 9:25:52 PM
    For username = AzaleColes
    =============================5/25/2021 9:25:52 PM
    Reload The Accounts in Accounts Tab
    =============================5/25/2021 9:25:52 PM
    End of process

    Can you please send me your account + proxy details via PM so i can test your account?

  • So the account problem we spoke earlier doesn't help with reload accs neither fix loading acc issue.

    Would it be possible that the error keeps popping since accounts have @ and # in the passwords?
    As the manual process is working but bulk is not.

  • @FnaticMer said:
    So the account problem we spoke earlier doesn't help with reload accs neither fix loading acc issue.

    Would it be possible that the error keeps popping since accounts have @ and # in the passwords?
    As the manual process is working but bulk is not.

    Please send me an example import format and i will test it. If it is bug i will fix it. :)

    Regards,
    AD

  • So I added all manually and tried the upvoting but got all suspended right after. How can I avoid the issue?

  • @FnaticMer said:
    So I added all manually and tried the upvoting but got all suspended right after. How can I avoid the issue?

    Can you confirm the method of the accounts were created with?
    What type of proxies are you using?
    Are the proxies same as the account was created?
    Does the account have any history of activity such as join some subs, posting anything, comments?

    Could you please continue the issue you have reported and send me the example import that is causing import issues?

    The best suggestion i want to give you is - add 1 of your account and check if is okay or not. Then do 1 upvote on a post and if the logs says is okay ( usually 200 ok responses ) then you can be sure that the acc is fine and add the rest.

    FYI : acc bans has arrived recently after Reddit changes few days ago. Users with good account history are not getting banned but new ones are being banned.

    Regards,
    AD

Sign In or Register to comment.